Mere information?
Kantbukning

Kantbukning

Toftlund Maskinfabrik udfører CNC styret kantbukning af metalplader på 6 forskellige bukkeanlæg op til 4000 x 6 mm. Kantbukning af metalemner i effektive dimensioner der sikrer dig mulighed for en god totaløkonomi – uanset om:

  • Din seriestørrelse er stor eller lille
  • Metalemnernes kompleksitet
  • Hvilken størrelse metalemnerne har
  • Hvor mange buk, der skal udføres.

Steen Rosenberg

Tilbud / konstruktion / salg +45 73 83 20 38 sr@tmas.dk
Beskrivelse

Vi er specialister i kantbukning i metal.

Kantbukning er blevet en anerkendt produktionsmetode inden for metalforarbejdning. Vi former ideer og metalplader ved hjælp af vores 6 presseværktøjer. I samarbejdet med Toftlund Maskinfabrik har DU ingen udgifter til værktøjer.

Fleksibel kantbukning

Kantbukning udsætter ikke metalemnerne for varmepåvirkning, men metallet skal kunne holde til påvirkningen i bukningen. Vi kan kantbukke plader i stål, rustfri stål, aluminium eller andre metaller.

Kantbukning som Produktionsmetode

Kantbukning er en produktionsmetode inden for metalforarbejdning, hvor metalplader ved hjælp af kraftigt tryk og presseværktøjer formes til emner med vinkler og hjørner.

Vi er i besiddelse af en række standardværktøjer og flere specialværktøjer til kantbukningen, og har vi ikke lige netop det, der passer til dit emne, så fremstiller vi værktøjerne selv eller indkøber nyt i henhold til aftaler med dig som kunde.

Anden bearbejdning

Toftlund Maskinfabrik kan også udføre forudgående laserskæring i metal, stansning etc. inden de leveres til overfladebehandling, -eller dit lager, -eller en evt. samling af dit færdige produkt.

Vi råder over den nyeste teknologi inden for bearbejdning af metalplader. Kombineret med vores gode og solide håndværkstraditioner er du sikret en kompetent underleverandør af dine metalemner/produkter.

Kantbukker, Amada CNC

Buk: 200 tons. Med manuel i og udlægning af Materiale. Vores kantbukker trykker med 200 tons over 4 meter, med 8 automatiske akser. Automatisk bagstops fremføring.

  • Kantbukning stål
  • Kantbukning rustfri stål
  • Kantbukning aluminium
  • Kantbukning andre metalplader

Vi kan desuden lave specielle bukkeværktøjer til specielle faconer. Kantbukning kan udføres præcist, og har en meget høj grad af gentagen nøjagtighed.