Kort præsentation af vores mobile læsseramper

Mobile læsseramper er flytbare, selvbærende og en flexibel løsning til opkørsel og læsning af lastvogne, containervogne og endelæsning af containere som eks. står på jernbanevogne. Ramepen er lang og en lille stigning. Tre meter før indkørsel er rampen vandret, hvilket give en god indkørsel og en sikker læsning af de sidste paller.

Toftlund Mobile Læsserampe er blevet produceret siden 1990 i standard udgaver, samt i udgaver fremstillet efter slutbrugerens ønske. Den mobile læserampe kan bruges til alle slags lastbiler, containere samt de fleste togvogne. Rampen er mobil og kan let flyttes med en gaffeltruck, til lige dér hvor læsning/losning ønskes. Kørefladen er meget modstandsdygtig og skridsikker i alt slags vejr.

Den mobile læsserampe er udstyret med meget kraftige længdevanger som gør rampen selvbærende. Det betyder ingen ben og understøtning som skal justeres.

Ved tilkørsel sænkes rampen ned på vognbunden. Vogn og rampe sammenspændes med 2 kraftige kædelåse. Derved er den mobile læsserampe og vogn en enhed.

Læs mere om vores læsseramper her