Kantbukning metal

Toftlund Maskinfabrik udfører CNC styret kantbukning af metalplader på 6 forskellige bukkeanlæg op til 4000 x 6 mm. Som maskinfabrik tilbyder vi også:

  • SIKKER LEVERING 
  • HØJ KVALITET og FAGLIGHED
  • GOD SERVICE

  •  

    DIMENSIONER:l 4000x6mm - i nogen tilfælde mere.

Vi arbejder altid på at være din foretrukne sparrings- og samarbejdspartner. Vi tilgår alle opgaver med en seriøs og engageret indstilling - specialordre som genbestillinger


 

untitled-179

Toftlund Maskinfabrik udfører kantbukning af metalemner i effektive dimensioner der sikrer dig mulighed for en god totaløkonomi – uanset om:

  • Din seriestørrelse er stor eller lille
  • Metalemnernes kompleksitet
  • Hvilken størrelse metalemnerne har
  • Hvor mange buk, der skal udføres.

Vi er specialister i kantbukning i metal. Kantbukning er blevet en anerkendt produktionsmetode inden for metalforarbejdning. Vi former ideer og metalplader ved hjælp af vores 6 presseværktøjer.

 

Kantbukning som Produktionsmetode

Kantbukning er en produktionsmetode inden for metalforarbejdning, hvor metalplader ved hjælp af kraftigt tryk og presseværktøjer formes til emner med vinkler og hjørner. Vi er i besiddelse af en række standardværktøjer og flere specialværktøjer til kantbukningen, og har vi ikke lige netop det, der passer til dit emne, så fremstiller vi værktøjerne selv eller indkøber nyt i henhold til aftaler med dig som kunde.

sporgsmal  faenpris

Vi kan desuden lave specielle bukkeværktøjer til specielle faconer. Kantbukning kan udføres præcist, og har en meget høj grad af gentagen nøjagtighed.

Kantbukning i metalKantbukker, Amada CNC, Buk: 200 tons. Med manuel i og udlægning af Materiale. Vores kantbukker trykker med 200 tons over 4 meter, med 8 automatiske akser. Automatisk bagstops fremføring.

Dimensioner kantbukning

Vi bukker emner med dimensionerne: CNC-kantbukning: op til 4000 x 6 mm.

Fleksibel kantbukning

Kantbukning udsætter ikke metalemnerne for varmepåvirkning, men metallet skal kunne holde til påvirkningen i bukningen. Vi kan kantbukke plader i stål, rustfri stål, aluminium eller andre metaller.

 

Anden bearbejdning

Toftlund Maskinfabrik kan også udføre forudgående laserskæring i metal, stansning etc. inden de leveres til overfladebehandling, -eller dit lager, -eller en evt. samling af dit færdige produkt.

Vi råder over den nyeste teknologi inden for bearbejdning af metalplader. Kombineret med vores gode og solide håndværkstraditioner er du sikret en kompetent underleverandør af dine metalemner/produkter.